Медицински център Доверие СБТ

Профилактични прегледи за служители

РЕГИСТРАЦИЯ

FacebookTwitterGoogle Plus

Регистратура: 02 /4036 800   0882 215212

BG EN

За нас

 

Доверие СБТ е нов медицински център част от групата на “ Доверие Обединен Холдинг” АД

Разполага с 16 кабинети  в които работят доказани специалисти с дългогодишен опит като болнични лекари , ползващи се с доверието на своите пациенти.

Всички кабинети в Доверие СБТ са оборудвани с най-новата и съвременна медицинска апаратура, която е гарант за точна и прецизна диагностика и ефективно лечение.

 Нашите усилия са съсредоточени върху качеството на здравната услуга, безопасността и грижата за пациента.

 

НОВА ВИЗИЯ! НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ!


Медицински Център “Доверие СБТ „ предлага на Вашето внимание  широк диапазон от медицински дейности и услуги в избънбоничната помощ с удобна локация за достъп с градски транспорт, метро, налични парко места за лични МПС.

 

Медицински център Доверие СБТМедицинският център се намира в модерна, съвременна и отговаряща на европейските стандарти сграда, в която нашите пациенти се чувстват комфортно, посрещнати с индивидуален подход и внимание.

 

Според стандартите на добрата медицинска практика разполагаме със съвременна диагностична и лабораторнаапаратура, която е в помощ на утвърдени специалисти в различни сфери на медицината: Кардиология, Акушерство и гинекология, Вътрешни болести, Ендокринология, Гастроентерология, Очни болести, УНГболести, Хематология, Неврология, Дерматология и венерология, Хирургия, Нефрология, Ортопедия и травматология, Урология, Клинична психология, Клинична лаборатория, Микробиология, Дейности по здравна промоция и профилактика, Остеодензитометрия, Училище за бременни, Профилактични прегледи и имунизации, Експертиза за временната неработоспособност, Медицински свидетелства за постъпване на работа, Медицински свидетелства за управление на МПС, Медицински свидетелства засключване на граждански брак и др.


Организацията на медицинските дейности в Медицински Център “Доверие СБТ„ има за цел пациентите  да бъдат обслужени качествено с минимална загуба на време.

В Медицински Център “Доверие СБТ„ Вие няма да  сте само поредния записан номер на пациент,  Вие ще  сте част от нашата общност, и ще получите високо ниво на обслужване  и компетентна грижа.

Нека нашият професионализъм, приятна атмосфера и добро отношение, допринесат за Вашето добро здраве и самочувствие.

 

От Екипа на Медицински Център “Доверие СБТ „ООД  гр.София

Мисия, визия, ценности

Медицински център Доверие СБТ

Мисия:

 Да осигурим изключителна грижа за здравето на пациентите, които обслужваме.

Визия:

Да станем национално признат лидер и ценен партньор в лечението и насърчаването на здравето на човека.

Ценности:

  • Обслужване: Ние се стремим да предвиждаме и да посрещаме нуждите на нашите пациенти. Ние се стремим да предоставим най-доброто от нас за всеки пациент всеки ден. Пациентът е първият приоритет във всичко, което правим.
  • Почтенност: Ние общуваме открито и честно, изграждаме доверие и се държим в съответствие с най-високите етични стандарти.
  • Уважение: Ние се отнасяме към всеки човек, с професионализъм и достойнство.
  • Работа в екип: В медицински център Доверие СБТ ефективността е построена на колективната сила и многообразие на всички, които работят с открита комуникация и взаимно уважение.
  • Иновации: Ние приемаме промените и работим за подобряване на всичко, което правим по максимално отговорен начин.

 

Корпоративна отговорност

Доверие СБТ гарантира на своите пациенти, че всички лица, които работят или извършват някаква дейност в медицинския център  ще отговарят на най-високите правни и етични стандарти.

  Лицензи

Сертификат за регистрация в Доверие СБТСертификат за регистрация в Доверие СБТ

Партньори