Медицински център Доверие СБТ

Профилактични прегледи за служители

РЕГИСТРАЦИЯ

FacebookTwitterGoogle Plus

Регистратура: 02 /4036 800   0882 215212

BG EN

Здраве и красота

Здраве и красота в медицински център Доверие

Медицински център Доверие СБТ - предоставя персонализирани програми, услуги и информация, за да помогне на своите пациенти да  предприемат активни стъпки за насърчаване на своето здраве и красота.

Ние ще ви помогнем да намерите правилния начин да се храните здравословно, да сте ежедневно жизнени и да полагате грижи за превенция на своето здраве и красота . Целта е да се чустватe превъзходно, да подобрите своето качество на живот и неговата продължителност.

Разгледайте нашите програми за красота и виталност.

-          Диети

-          Жизнен баланс

-          Фитнес

-          Мъжко здраве

 

"Живей красиво и здравословно"

МЦ Доверие СБТ има за цел да ви помогне да постигнете перфектен баланс между красота и здраве. Ние предлагаме широка гама от най-съвременни процедури, специално избирани съобразно тяхната ефективност в решаване на проблеми на кожата, теглото и косата. Тези услуги се предоставят от професионален и опитен екип от лекари с помощта на най-безопасните, най-ефективните, медицински и козметични процедури и висококачествено оборудване.

Нашите отпускащи и ободряващи процедури са съобразени с вашите специфични нужди и нашият опитен персонала ще ви осигури топла и приятелска атмосфера. Ние възнамеряваме да поддържаме персонализирани услуги, които канят пациенти открито да общуват с нашите сертифицирани лекари и прилагат цялостен подход за решаване на проблеми свързани със здравето на кожата и косата.


Услугите и процедурите в  МЦД ви позволяват да постиганете перфектния баланс между красота и жизненост.

МЦ Доверие СБТ  предлага голямо разнообразие от процедури, които ще  ви накарат да изглеждате и да се чувствате прекрасно.

Нашето предложение/ лечение включва неинвазивни процедури за отслабване и скулптуриране на тялото, кожни процедури за подмладяване, нови технологии за борба с възрастовите изменения и програми за виталност.

Нашите експерти ще изберат подходящите за вас услуги и ще ви предложат ефективен пакет, който носи максимални резултати за засилване на красотата и запазване на здравето .

 

Програма за здрава и красива кожа

Програма за управление на теглото

Програми за виталност

Програма за управление на възрастта

 

Кабинети Цени и услуги